HOMEPATRONENNIEUWScontact
6 mei 2022

Wat loopt de actie goed!

Vanmiddag waren we aan de haak in de bieb. Wat was het weer gezellig! Deze keer waren we met 9 personen. Super leuk! En dat betekent een tafel vol gezelligheid, kletsen met elkaar, ideeën uitwisselen, 'achteruit haken' omdat er niet goed opgelet werd 😀 en we werden verwend met heerlijke zelfgebakken koekjes! Hmm!

Het haken in de bieb is vrijblijvend: kom je 1x of elke week of net hoe het uitkomt, allemaal prima. Wees welkom om een keer aan te sluiten. Ook bij een van de andere haakmomenten bijv. bij Alda Creatief in de winkel (van di t/m vrij van 14.00u - 16.00u) of bij de open inloop in Leveroy (de volgende is 13 mei van 13.30u - 15.30u).

We hadden vanmiddag een speciale bezoeker, daarover later meer.. 😀

Na het haken weer even nieuwe dekens en knuffels gaan ophalen die bij Alda in de winkel zijn afgegeven:

Wauw! Wat is het fijn, dat er zo fanatiek wordt mee gedaan. Inmiddels zijn er 20 dekens klaar en al meer dan 30 gehaakte knuffeltjes afgegeven, zodat we ook bij iedere deken straks een knuffeltje kunnen geven.

En we haken gewoon door. Want ook al zijn we bijna bij het streefaantal van 25 dekens, er zijn natuurlijk veel meer gevluchte kinderen.. dus voor alle dekens en knuffels zorgen we voor een goede bestemming. Na 5 weken al dit resultaat! Wie had dat gedacht, ik ben blij! 🙂

Haken voor Oekraïne © Copyright 2022 - Deze website is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt door Beckerdesign.nl
envelope