HOMEPATRONENNIEUWScontact
20 mei 2022

Mooie dekens, leuke post en lapjes inleveren!

Vandaag ben ik niet aangesloten bij het samen haken. En gezien de weersvoorspellingen was het ook beter om thuis te haken 😉 Vanmiddag bij Alda Creatief de dekens die zijn ingeleverd opgehaald:

Wat een mooie dekens weer, ik word er zo blij van al die mooie creaties!

Ook zijn er weer lieve knuffeltjes gebracht:

Vandaag kwam er leuke post binnen, zelfs in Gorinchem is er mee gehaakt voor de actie:

De teller staat nu op 35 dekens! Ik ben heel benieuwd naar wat er nog allemaal ingeleverd gaat worden de komende weken. De losse lapjes ontvangen we graag uiterlijk 1 juni, zodat we nog tijd hebben om ze in elkaar te zetten. Complete dekens mogen ook in de loop van juni nog ingeleverd worden. Dus heb je nog wat tijd nodig om je lapjes aan elkaar te zetten, dan is dat geen probleem!

Let op: Alda Creatief is gesloten van 24 t/m 30 mei. Wil je in deze periode lapjes of dekens inleveren, dan kan dat bij mij thuis: Boeket 14 in Nederweert. Als we niet thuis zijn, mag je het bij de voordeur in de krat doen. Graag wel even een briefje erbij of vooraf een mailtje naar info@hakenvooroekraine.nl. Wel zo leuk om te weten wie wat gebracht heeft. Vanaf 31 mei kan het ook weer bij Alda Creatief ingeleverd worden.

Heb je nog een bolletje garen nodig voor het in elkaar zetten van de deken? Ga dan zaterdag nog even naar Alda Creatief, geopend van 10.00u - 16.00u.

Samen haken kan volgende week in de winkel dus niet, maar wel vrijdag de 27e van 13.30u - 15.30u bij de open inloop in Leveroy en van 14.00u - 16.00u in de bibliotheek Nederweert. Zie ik je dan?

Haken voor Oekraïne © Copyright 2022 - Deze website is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt door Beckerdesign.nl
envelope