HOMEPATRONENNIEUWScontact
29 maart 2022

We gaan starten!

Wauw! Wat begon vanuit het gevoel iets te willen doen voor de gevluchte kinderen uit Oekraïne, is heel snel tot een mooi initiatief ontwikkeld! Met behulp van heel veel enthousiaste mensen is het idee gegroeid en vandaag is de website online!

Even voorstellen:
Mijn naam is Anja Stienen, ik ben 38 jaar en woon in Nederweert. Ik haak heel graag en ik vind het leuk om mensen met elkaar in contact te brengen. Niks is leuker dan die 2 passies samen te brengen.
Afgelopen weken heb ik met veel mensen gesproken over mijn idee en veel enthousiaste reacties ontvangen. Ik vind het dan ook super leuk dat het gelukt is om dit initiatief op te zetten en dat ik een heleboel sponsors heb gevonden voor de website en bolletjes garen. Maar ook de hulp voor het (samen) haken!
Ik kijk ernaar uit om de komende tijd samen heel veel granny’s te haken en mooie dekens te gaan maken. Ik vind het leuk om te horen als je mee doet en te zien wat je maakt. Kom je werkje gerust laten zien tijdens de haakbijeenkomsten of laat een berichtje achter op de facebookpagina.
Veel haakplezier gewenst!

Haken voor Oekraïne © Copyright 2022 - Deze website is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt door Beckerdesign.nl
envelope